Beheer & Onderhoud

Jarenlange ervaring

SHP Vastbouw is al jaren actief in alle takken van vastgoedbeheer. We hebben ruime ervaring in het communiceren met en benaderen van verschillende bewonersdoelgroepen. Voor opdrachtgevers, veelal beleggers, zetten wij onze ervaring graag in zodat wij samen kunnen optrekken in het gehele proces.

Meedenkend

Wij denken graag mee over strategisch voorraadbeheer, (niet) planmatig onderhoud, grootonderhoud, verduurzamen, renovatie, revitalisatie, restauratie, mutatieonderhoud, et cetera. Wij geloven in een projectgerichte aanpak en werken onderhoudscontracten uit. Gezamenlijk het meerjarig onderhoudsplan verzorgen zodat onze opdrachtgever op termijn profijt heeft van de investering in vastgoed.

Resultaatgericht Samenwerken

Onze jarenlange ervaring in vastgoedbeheer is inmiddels verder uitgebouwd met een methodiek voor Resultaatgericht Samenwerken (RgS). Op technische en esthetische eisen toetsen wij het vastgoed, vervolgens komen wij met onderhoudsvoorstellen waar wij op economisch gunstige voorwaarden ook nog eens voor de lange termijn garant voor staan. Ook hierin blijven we innoveren. 

Weten hoe onze expertises je kunnen helpen?

Geert Smid

Directeur SHP Vastbouw